Assemblea territorial "Sant Fruitós cap a la Independència"

El 20 de setembre de 2011 es va constituir al nostre municipi l’Assemblea Territorial que participà en el procés constituent de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que culminà el 10 de març del 2012, on s’aprovà el full de ruta. Fent camí cap a la independència!!!

divendres, 23 de setembre del 2011

Qui som?

SANT FRUITÓS PER LA INDEPEDÈNCIA és una assemblea territorial formada el 20 de setembre de 2011, integrada dins de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i està formada per un grup de persones del nostre municipi i oberta a tothom que s'hi vulgui afegir. 

L’ANC és una organització unitària i transversal, democràtica i cívica, que treballa per aconseguir una majoria social favorable a la independència de Catalunya. Té seccions locals a totes les comarques i municipis del país i també assemblees sectorials.
El 30 d’abril de 2011 en el marc de la Conferència Nacional per l'Estat Propi, s'acordà iniciar el camí per la seva creació, i un any més tard, el dissabte 10 de Març de 2012, es constitueix oficialment en un acte multitudinari al Palau Sant Jordi amb 27 assemblees sectorials en marxa i 270 assemblees territorials constituïdes o en fase final de constitució al Principat, la Franja i la Catalunya Nord.
L’ANC té antecedents en l’Assemblea de Catalunya dels anys 70 i la Crida a la Solidaritat en Defensa de la Llengua, la Cultura i la Nació Catalanes dels anys 80, però són les Consultes Populars per la Independència dels anys 2009 al 2011 les que en desencadenen la seva creació tot buscant culminar el procés iniciat. 
L’Assemblea Nacional Catalana està marxa! Amb pas ferm, fins a la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada