Assemblea territorial "Sant Fruitós cap a la Independència"

El 20 de setembre de 2011 es va constituir al nostre municipi l’Assemblea Territorial que participà en el procés constituent de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que culminà el 10 de març del 2012, on s’aprovà el full de ruta. Fent camí cap a la independència!!!

dilluns, 1 de juliol del 2013

Fènix 11*23

 
Aquest divendres dia 28 s'encetava la Festa Major a Sant Fruitós de Bages, aquest any des de l'ANC fèiem un acte, conjuntament amb l'Area de joventut de l'ajuntament.

Eren 3/4 de nou del vespre, ja estava tot preparat, s'estava provant el vídeo i l'àudio passant un resum de la Caravana per la independència de l'any passat. Hi havia una seixantena de cadires preparades, però tant sols quatre o cinc persones s'havien apropat. Els nervis se'ns menjaven als organitzadors, què podem haver fet malament?, no sabem arribar a la gent?, un munt de preguntes ens voltava pel cap.

Però així que es feren les 9 del vespre començà a entrar gent, i més gent, obligà a l'organització a instal·lar més cadires, i a 1/4 de nou començà la pel·lícula. Al cap de 10 minuts encara entrava gent, i s'anaren a buscar més cadires. Alguns dels espectadors acabaren seient a terra.

Al final un gran èxit, es posaren 117 cadires, tenint en compte que algunes del mig quedaren buides, però hi hagué gent assentada a terra i altres al fons de la sala drets, podem dir que més de 120 persones assistiren a la pel·lícula, una gran pel·lícula bassada en fets reals.

Sols hem de lamentar que finalment l'Èric Bertran no va poder assistir a l'event, degut al munt de compromisos que té, una gran llàstima, ja que les seves vivències segur que ens hagueren fet emocionar molt més, si això fos possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada