Assemblea territorial "Sant Fruitós cap a la Independència"

El 20 de setembre de 2011 es va constituir al nostre municipi l’Assemblea Territorial que participà en el procés constituent de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que culminà el 10 de març del 2012, on s’aprovà el full de ruta. Fent camí cap a la independència!!!

dimarts, 2 de juliol de 2013

Una imatge que val més que mil paraules !!


Val més una imatge que mil paraules, i les imatges que vam veure i que se’ns van gravar a la retina la nit del 29 de juny al Camp Nou les recordarem per sempre més, encara que amb l’edat la memòria ens faci males passades.
Hi ha moments en la vida d’una persona que les circumstàncies et donen l’oportunitat de fer història, i els que vàrem poder anar al concert per la llibertat  podem dir que ja formem part de la història del nostre país.
Hi ha imatges que diuen molt més que mil notícies i, encara que a Madrid es neguin a obrir els ulls i veure-hi més enllà del seu melic, a tot el món s’està parlant del cas dels catalans i això és molt important perquè es conegui la nostra lluita per la llibertat i la independència de Catalunya.
En certa ocasió hom va dir que per existir és important que tothom  parli de tu, encara que sigui malament. Després de la manifestació de l’11 de setembre, del concert per la llibertat i de la propera cadena humana que travessarà Catalunya de Nord a Sud, molta gent haurà parlat i parlarà de Catalunya, alguns per fer-nos costat en les nostres pretensions d’autodeterminació, altres per mirar d’entendre un moviment que fins ara desconeixien i d’altres per criticar-nos i desanimar-nos. Tot serà important pel nostre projecte perquè voldrà dir que existim i lluitem per a vèncer.
La propera oportunitat que tindrem serà la de participar en la cadena humana que, amb 400 km anirà des de la Jonquera a Alcanar unit el Nord i el Sud de Catalunya el proper 11 de setembre. Novament el món sencer podrà “veure” amb imatges  i per tant conèixer quina és la voluntat dels catalans.

El dia 11 de setembre tots serem cridats un altre cop per fer història i no podem deixar passar aquesta oportunitat per formar part d’un esdeveniment que els joves del futur estudiaran en els llibres de text de l’escola, de la mateixa manera que nosaltres estudiàvem la guerra civil espanyola o la tornada del President Josep Tarradellas a Catalunya. De la cadena humana que l’hauran de formar més de 400.000 persones i que travessarà tot Catalunya se’n farà ressò als cinc continents, i les imatges que donaran la volta al món en seran el testimoni per a les futures generacions. Els nostres fills i nets aprendran a l’escola que nosaltres vàrem  formar part de la història de Catalunya. No deixeu perdre aquesta oportunitat de fer historia i apunteu-vos per participar a la cadena del proper 11 de setembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada