Assemblea territorial "Sant Fruitós cap a la Independència"

El 20 de setembre de 2011 es va constituir al nostre municipi l’Assemblea Territorial que participà en el procés constituent de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que culminà el 10 de març del 2012, on s’aprovà el full de ruta. Fent camí cap a la independència!!!

dilluns, 9 de setembre del 2013

Acte de l'Assemblea Territorial de dissabte

Tal i com estava previst, aquest dissabte 7 de setembre es va celebrar a la sala gran del Nexe la xerrada col·loqui del Cercle Català de Negocis (CCN) “Si Catalunya fos un estat, la viabilitat econòmica d'una Catalunya Independent” organitzat per l'Assemblea Territorial Sant Fruitós per la Independència.
Abans de començar l'acte es va improvisar un signatura de llibres per part de l'actor Toni Albà, aprofitant que feia tan sols dos dies acabava de sortit al mercat. Per cert, es van esgotar tots. Mentrestant, la gent anava arribant fins deixar la sala pràcticament plena.


 Jordi Millà, Joan Carles Batanés i Josep Mas. Foto: Jaume Grandia
L'acte va ser presidit per l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i presentat per Josep Mas, coordinador de l'Assemblea Territorial. La xerrada del CCN va anar a càrrec de Jordi Millà, amb una projecció de diapositives que feien més amenes i entenedores totes les xifres que s'anaven dient.
Per tancar l'acte, Toni Albà va fer una breu representació del seu nou llibre “Ser o no ser Catalans” una adaptació de l'obra de Shakespeare adaptada als nous temps. Un cop acabat i amb tota la sala a peu dret, es va cantar El Cant de la Senyera.
L'actor en un moment de la representació. Foto Ingrid Benito
Amb una representació més petita, una vintena de persones, membres i col·laboradors de l'AT i els convidats Toni Albà i Jordi Millà, es va celebrar un sopar a La Senyal. El transcurs del sopar, ja us ho podeu imaginar, va ser del tot distret i va comptar amb una sorpresa que ens havia preparat l'Agustí pastisser alhora dels postres; el pastís per la Independència.
El Toni i l'Agustí amb el pastís. Foto Ingrid Benito
L'Assemblea Territorial també va obsequiar als convidats amb un pitet per les ampolles i un punt de llibre del dia de la consulta.
El Toni i el Jordi amb els seus pitets. Foto Ingrid Benito
El nostre agraïment a totes aquelles persones que vareu venir a l'acte, a l'Ajuntament, a l'Agustí i el seu fill Xavier, per la seva predisposició i col·laboració i sobretot, al Toni Albà i al Jordi Millà per la seva presència. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada